Spălare și curățare piatră naturală

curatare pardoseli din piatra naturala

Spălare și curățare piatră naturală

Curățare pardoseli din piatră naturală? Avem soluțiile potrivite pentru astfel de curățenie care necesită soluții dedicate! Ca firmă de curățenie profesională, acționăm cu atenție în fiecare operațiune. Pentru spălare piatră naturală și curățare piatră naturală în general, avem echipamente adecvate pentru a se realiza curățenie eficientă în mod garantat. Instrumente profesionale, soluții speciale, echipă cu experiență, foarte bine pregătită – toate împreună contribuie la rezultatul optim: curățenie impecabilă chiar și pentru suprafețele din piatră naturală de orice tip.

În mediul de afaceri, în tot mai multe tipuri de clădiri (de la spații office la comercial, industrial sau HoReCa) se folosește în ultima perioadă piatra naturală, grație avantajelor sale principale: aspect natural și modern plus durabilitate, rezistență în timp. Așadar, piatra naturală punctează cu certitudine la partea de imagine modernă a spațiilor unei companii, fiind folosită pentru pardoseli, pereți sau suprafețe decorative. Însă, pe cât de bine se potrivește oricărei construcții, pe atât de dificil este de curățat piatra naturală!

Improvizațiile în materie de curățare piatră naturală nu sunt niciodată o variantă pentru o firmă de succes! Trebuie evitată deteriorarea suprafețelor sau curățarea parțială. De asemenea, contează nu doar rezultatul, ci și timpul de curățare: la Forbec Services, facem lucrurile bine și repede (știm că timpul este prețios în afaceri), adică promitem și livrăm eficiență maximă în orice operațiune de curățenie clujcurățenie întreținere birouri, curățenie generală, curățenie industrială, curățenie după renovare etc.

Curățare piatră naturală în zona Cluj

Acționăm corect, iar serviciile de curățenie pe care le oferim în Cluj-Napoca și împrejurimi vin cu prețuri avantajoase pentru clienții noștri din mediul de business – de la corporații la IMM-uri orientate spre performanță, care acordă atenție la detalii și înțelem importanța curățeniei în spațiile de afaceri.

Oferim servicii de spălare și curățare piatră naturală la cele mai înalte standarde europene, pentru ambianță modernă și curată. Identificăm tipurile de piatră naturală, tipul de murdărie, apoi alegem metoda de curățare potrivită pentru fiecare caz în parte. Suntem atenți la detalii, nu aplicăm soluții universale, ci acționăm după ce am analizat concret situația de la fața locului. Avem experiență, dar și o echipă foarte bine instruită. Cu know-how și un bun management al operațiunii de curățenie, oferim servicii de curatenie cluj peste așteptări!

Ce includem în serviciile de spălare și curățare piatră naturală?

 • spălare pavaje in profunzime
 • spălare beton elicopterizat în profunzime
 • sablare piatră
 • îndepărtare ulei pardosea
 • hidrodemolări
 • îndepărtare linii de marcaj
 • buceardare
 • spălare fațade
 • curățare/spălare asfalt
 • indepartare vopsea, grafitti
 • indepartare tencuială

Pentru aceste servicii folosim utilaje cu jet de apă la presiune ridicată (până la 1000 de bari pentru apa rece, și până la 500 de bari pentru apa încălzită la 98 de grade).

Ai nevoie de o firma curatenie cluj care asigură inclusiv spalare piatra naturala, curatare piatra naturala in mod corect? Alege cu incredere oferta de curatenie cluj de la Forbec Services. În Cluj-Napoca și împrejurimi, oferim mereu servicii de cea mai bună calitate. Alege să colaborezi cu cea mai dinamică firma curatenie cluj, nu ezita să cauți online informații despre Forbec Services.

În parteneriat cu 

mammut cleaning1
0756 081 784
0742 238 579
L – V: 09:00 – 18:00
S – D: Inchis
OFERTĂ PERSONALIZATĂ