Întrebări Frecvente – servicii curățenie Cluj

Vrem ca totul să fie clar, pentru o colaborare excelentă. Puteți consulta mai jos lista de întrebări frecvente, cu răspunsurile aferente, legate de serviciile noastre de curățenie în zona Cluj. Dacă aveți alte întrebări sau dacă doriți mai multe informații despre modul în care putem colabora, vă stăm cu plăcere la dispoziție – ne puteți contacta și vom răspunde rapid. Pentru solicitare ofertă servicii curățenie cluj, puteți folosi și sistemul de Oferta în 60 de secunde.

Soluțiile și ustensilele sunt incluse în prețul de servicii curățenie?

Desigur, întreaga gamă de produse necesare prestării serviciilor de curățenie profesională este inclusă în prețul stabilit. Nu există extra costuri pentru pachetul stabilit, nu există costuri ascunse. Echipamentele și soluțiile folosite pentru a curăța suprafețele fac parte din logistica echipei Forbec, fiind incluse în prețul serviciului de curățenie. Comanzi servicii de curățenie, le livrăm impecabil, aplicând rețeta noastră de succes: echipă bine pregătită + echipamente profesionale de curățenie + soluții eficiente, ecologice + un bun management, bazat pe know-how + comunicare & flexibilitate.

Perioada concediilor este acoperită?

Forbec Services oferă servicii personalizate pentru curățenie profesională în mediul de business, clienții putând beneficia de aceste servicii oricând au nevoie. Așadar, chiar și perioada concediilor este acoperită, grație unui bun management al resurselor noastre umane. Stabilim totul din timp, funcționăm continuu, în ritmul în care funcționează companiile cărora le oferim serviciile de curățenie cluj la cel mai înalt nivel de calitate!

Se pot efectua intervenții de curățenie în weekend?

Se poate realiza o ofertă exactă în cadrul unei discuții telefonice?

Desigur, puteți solicita o ofertă telefonic, însă pentru o acuratețe cât mai ridicată a ofertei, recomandăm vizionarea spațiului unde va avea loc intervenția. Acționăm profesionist și oferim servicii curățenie cluj cu un raport calitate / preț excelent, onest, ținând cont de toate detaliile. Este ideal așadar să avem toate datele înainte de a comunica un preț, pentru a ne asigura că oferim cel mai bun cost pentru client, în situația sa exactă.

Pot beneficia de aceeași echipă de curățenie de fiecare dată?

Desigur, știm că relațiile pe termen lung sunt ideale, iar legăturile solide se realizează la nivel uman, dincolo de relația contractuală. Fidelizarea angajatului este la fel de importantă ca fidelizarea clientului. Ne străduim să menținem condiții de muncă excelente pentru angajații noștri astfel încât să avem o echipă stabilă. Echipa desemnată pentru curățenie în locația dumneavoastră va fi însă completată atunci când există concedii sau alte situații în care anumite persoane lipsesc. Toți cei din echipa Forbec Services sunt foarte bine instruiți și au experiență relevantă, pentru a îndeplini corect fiecare misiune atribuită.

În ce zonă se pot comanda serviciile de curățenie Forbec Services?

Firma de curățenie profesională Forbec Services a fost fondată în Cluj-Napoca și poate oferi servicii de curățenie B2B în toate zonele orașului, dar și în împrejurimi, chiar în localități învecinate, în județul Cluj. Cel mai bine este să ne solicitați o ofertă și, dacă spațiile care necesită curățenie birouri, curățenie zone comerciale sau curățenie industrială sunt în afara orașului Cluj-Napoca, să precizați clar acest lucru, pentru a vă oferi un răspuns exact legat de posibilitatea unei colaborări. Suntem flexibili pentru clienții noștri fideli și îi ajutăm în cazul de nevoi punctuale chiar și la distanțe mai mari de Cluj-Napoca.

Cum se face plata serviciilor de curățenie cluj?

Evident, acționăm responsabil, pe bază de contract de prestări servicii curățenie și facturi fiscale emise la momentele stabilite de comun acord, cu plată prin transfer bancar. Mai nou, am implementat și posibilitatea de plată servicii curățenie cluj prin Bitcoin, pentru a sprijini lumea digitală și a răspunde solicitărilor unor clienți interesați de zona criptomonedelor.

Aveți asigurare în caz de daune?

Suntem o firmă profesională de curățenie, B2B, cu management elvețian, deci nu lăsăm nimic la voia întâmplării. Acționăm precis, exact, în siguranță, cu un bun management al riscului. Astfel, orice daună sau problemă de acest tip apărută în urma intervenției noastre este asigurată printr-o asigurare civilă. Facem totul posibil să evităm orice neplăceri, printr-o foarte bună instruire a echipelor noastre de curățenie cluj și prin folosirea de echipamente profesionale de top în industria de specialitate.

De ce oferiți doar servicii de curățenie pentru companii?

Pentru a putea livra servicii de curățenie profesională la nivelul dorit de mediul de business, ne concentrăm toate resursele pentru aceste cerințe specifice spațiilor de afaceri. Suntem o companie B2B care lucrează cel mai mult cu firme ce au nevoie de serviciile noastre în mod regulat, abonamente de servicii de curățenie pe termen lung. Considerăm că mediul de afaceri are nevoie de un astfel de partener concentrat 100% pe soluții business de curățenie profesională în zona Cluj.

Cât de des ar trebui să apelez la curățenie de întreținere birouri?

Forbec Services oferă servicii de curățenie exact în ritmul dorit de client. Venim cu sfaturi din experiența noastră, după ce analizăm concret situația (spațiul de curățat și alte elemente precum traficul din acel spațiu), dar clientul decide acest aspect, evident. Putem oferi curățenie întreținere birouri zi de zi, de câteva ori pe săptămână sau în orice alt ritm.

Care este diferența dintre curățenie întreținere birouri și curățenie generală?

Curățenia de întreținere birouri vizează curățenia regulată care menține spațiul în cele mai bune condiții. La un interval mai mare de timp (în funcție de spațiu și de numărul de persoane care trec prin acel spațiu sau de alte aspecte legate de domeniul de activitate al firmei), este nevoie de curățenie generală, o acțiune mai amplă, cu atenție la detalii ce nu ies în mod normal în evidență, dar care este necesar să fie bifate. De la curățare corpuri de iluminat la spălare geamuri inclusiv pe exterior și curățare în detaliu a mobilierului, iată genul de servicii incluse într-o operațiune de curățenie generală.

Cât timp durează până putem începe o colaborare?

Acționăm rapid, ne mobilizăm resursele pentru a începe cât de curând colaborarea. În funcție de ceea ce este nevoie, putem trimite repede o echipă, pentru acțiune imediată, ori poate fi nevoie de un scurt timp pentru a delega o echipă mai mare pentru spații mai ample, unde este nevoie de curățenie în mod regulat. În orice caz, suntem flexibili, dinamici, știm că timpul este prețios și avem capacitatea logistică de a răspunde rapid oricăror cerințe. Discutăm concret astfel de aspecte imediat ce începem să comunicăm despre o viitoare colaborare.

De când există Forbec Services?

Avem peste 10 ani de experiență în servicii de curățenie în Cluj-Napoca și împrejurimi, pentru mediul de business – clienți IMM și corporații, firme românești și străine, cu activitate în diverse domenii, de la retail la IT sau servicii. Suntem ancorați în piața de servicii curățenie profesională în zona Cluj și ne dezvoltăm continuu. Personalul nostru are experiență plus instruire adecvată, punem accent pe calitatea serviciilor noastre și implicit pe calitatea resurselor umane pe care le selectăm și pregătim pentru a interacționa cu clienții noștri.

Este Forbec Services o firmă românească?

Firma de curățenie profesională Forbec Services din Cluj-Napoca este fondată în România, este o firmă românească ce s-a dezvoltat împreună cu economia românească în general și cu zona Cluj în special. Ne-am aliat cu o firmă elvețiană pentru a avea capacitatea de a acționa la nivel și mai înalt, pentru a garanta calitatea serviciilor noastre de curățenie cluj.