Curățare parcări

Curățenia parcării este la fel de importantă ca cea din spațiile interioare ale imobilului tău.

Fie că deții o parcare interioară, fie că ai o parcare în aer liber, trebuie să ai în vedere că acestea au nevoie de o îngrijire periodică. Condițiile meteo neprielnice și traficul intens al mașinilor duc la acumularea de reziduuri și murdărie. Acestea nu doar că oferă un aspect neîngrijit și distrug materialele betonate, dar pot cauza și accidente.

În plus, parcările subterane sunt afectate și de umiditatea excesivă și apariția mucegaiului. În aceste situații, curățenia atentă și regulată ar trebui să fie cu atât mai mult o prioritate, tocmai pentru ca siguranța clienților să primeze.

Ce includem în serviciul de curățare parcări?

  • măturarea și spălarea suprafețelor cu utilaje și soluții specializate
  • îndepărtare linii de marcaj
  • îndepărtare grafitti
  • spălare sub presiune

Pentru măturarea suprafețelor, utilizăm mașinării de măturat de ultimă generație de la Karcher. Astfel, eficientizăm întregul proces, curățând rapid și eficient orice parcare. Fiind alimentat pe bezină, putem curăța până și cele mai întinse suprafețe.

De câte ori ar trebui să folosiți un serviciu profesional de curățare parcări?
Forbec Services recomandă că serviciul de curățarea parcărilor să se facă de cel puțin 2 ori pe an, în funcție de dimensiunea și traficul parcării.

Dacă nu sunt îndepărtate în cel mai scurt timp posibil, scurgerile de ulei și combustibil contribuie la poluarea aerului și a apei. Când cureți parcarea în mod regulat, pui umărul la protejarea mediului înconjurător.

În parteneriat cu 

mammut cleaning1
0756 081 784
0742 238 579
L – V: 09:00 – 18:00
S – D: Inchis
OFERTĂ PERSONALIZATĂ