Date de contact


Adresa
str. Bistriței 3,
Cluj-Napoca, România
Program de lucru departament comercial:
L - V: 09:00 – 18:00

Contact Forbec Services – firmă de curățenie Cluj-Napoca

Știm cât de importantă este comunicarea în relațiile de afaceri de succes, astfel că vă stăm la dispoziție prin mijloacele preferate de interacțiune. Suntem eficienți, orientați spre rezultate, cunoaștem valoarea timpului. Curățenie profesională în zona Cluj? Noi suntem soluția, experiența ne recomandă, la fel și portofoliul de clienți – parteneri din o mulțime de domenii de business.

  Mesajul tau a fost trimis cu succes!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Fie ca vei completa formularul de contact de mai sus, fie că preferi să ne contactezi la telefon sau prin e-mail, suntem aici pentru a răspunde celor mai exigente cerințe de servicii de curățenie profesională în Cluj-Napoca și împrejurimi! Alternativ, este simplu să solicitați o ofertă rapidă în 60 de secunde, ca bază pentru a stabili împreună pachetul dedicat de servicii de curățenie profesională – curățenie birouri, curățenie spații comerciale sau curățenie industrială.

  De peste 10 ani, oferim servicii de top în zona Cluj, iar echipa noastră se tot extinde pentru a face față solicitărilor de la tot mai mulți clienți. Ne dezvoltăm cu maximă atenție la detalii și fără compromis. Dorești servicii curățenie la nivel profesional? Orice solicitare este tratată cu profesionalism, analizăm atent cererea și ne adaptăm pentru a oferi cele mai potrivite soluții.

  Ai nevoie de consultanță în servicii de curățenie? Comunicăm și stabilim împreună ce soluții sunt cele mai potrivite pentru firma pe care o reprezinți. Venim cu sfaturi utile, recomandări pertinente, tocmai pe baza experienței noastre. În final, clientul decide ceea ce consideră că este potrivit dorințelor sale. Împreună, facem echipă pentru soluții profesionale de curățenie livrate în termenii stabiliți, la preț corect.

  Curățenie de întreținere birouri, curățenie generală, curățenie după renovare, curățenie industrială, curățare mochete sau curățare parcări ori chiar întreținere spații verzi? Includem în pachetul de servicii exact ceea ce se dorește! Stabilim ritmul serviciilor de curățenie și toate componentele. Abonamentul este 100% flexibil pentru fiecare client de business. Suntem o firmă de curățenie profesională B2B, adică ne dedicăm toate resursele pentru a excela în serviciile de curățenie prestate pentru clienții din mediul de afaceri.

  O colaborare de succes, pe termen lung, poate începe cu un telefon, cu un email sau prin simpla completare a formularului nostru de Cerere ofertă servicii curățenie Cluj în 60 de secunde. Cum preferi să comunicăm? Întră cu noi în contact, te putem invita să stabilim detaliile la o cafea la biroul nostru sau cel mai bine venim să vizualizăm spațiul unde este necesară curățenia, pentru a analiza toate detaliile și a putea oferi cele mai potrivite propuneri alături de prețuri dedicate, oneste.

  Raport calitate/preț excelent, servicii premium, nu doar curățenie ieftină, ci curățenie eficientă cât mai aproape de excelență. Ne mândrim cu ADN-ul nostru de firmă românească, dar și cu faptul că avem management elvețian, pentru know-how la un nivel și mai înalt. Totul, în beneficiul clienților noștri din mediul de business din Cluj-Napoca și împrejurimi.