Curățenie generală

curățenie generală Cluj Napoca

Curățenie generală Cluj Napoca

Există momente în care este nevoie de curățenie generală în spațiile de afaceri, chiar și în condițiile în care se prestează în mod regulat curățenie de întreținere. O operațiune de curățenie generală presupune o intervenție complexă, curățenie mai profundă, care abordează mai multe suprafețe și lucruri din incintă, cele care nu au nevoie de curățare în mod regulat. Afacerea ta poate căpăta forțe proaspete cu o astfel de acțiune amplă de curățenie generală.

Curățenia generală poate fi comandată ocazional sau poate fi programată la un anumit interval de timp, chiar în paralel cu serviciile de întreținere curățenie birouri. Curățenia generală se poate presta în orice tip de spații office, dar și în alte tipuri de locații business.

Cât de des ai nevoie de curățenie generală?

Dacă spațiile de birouri beneficiază de curățenie de întreținere din partea Forbec Services, în principiu este nevoie mai rar de o operațiune de curățenie generală. Totuși, există anumți factori ce trebuie luați în calcul precum traficul din clădire, poluarea din zonă, tipul de activitate, numărul de angajați în raport cu suprafața spațiului și alte elemente specifice, particularități care influențează păstrarea stării de curățenie în orice locație.

Poate fi vorba așadar de nevoie de curățenie generală lunar sau mai rar ori chiar mai des. Cel mai probabil, cunoști nevoile companiei tale și oricum, când dorești o colaborare cu firma de curățenie profesională B2B Forbec Services, ai parte de consultanță gratuită. Mai exact, facem o evaluare la cerere, analizăm spațiile propriu-zise la fața locului și oferim sfaturi cu privire la necesitatea unei anumite frecvențe pentru serviciul de curățenie generală.

Pentru ca o astfel de intervenție să fie mai rară, ideal este să asigurăm în mod regulat partea de întreținere curățenie birouri. Contează mult să lucrezi cu o firma curatenie cluj de maximă încredere, cu echipamente profesionale de curățenie, echipă foarte bine pregătită, experiență îndelungată și un management eficient al prestării serviciilor de curățenie profesională. În timp cât mai scurt, acționăm exact așa cum trebuie pentru rezultate strălucitoare, curățenie impecabilă în orice tip de spații de business. Afacerea ta are nevoie de curățenie de 5 stele, deci are nevoie de Forbec Services – firmă profesională de curățenie dedicată exclusiv segmentului B2B în Cluj-Napoca și împrejurimi.

Ce includem în serviciul de curățenie generală?

  • Spălare mecanizată a pardoselilor
  • Spălare mecanizată a mochetei
  • Ștergerea tocurilor și a pervazurilor
  • Spălarea și curățarea geamurilor (interior – exterior)
  • Curățarea în detaliu a mobilierului, ușilor de acces, a prizelor și a întrerupătoarelor
  • Eliminarea pânzelor de păianjen
  • Curățarea și dezinfectarea grupurilor sanitare și a bucătăriei

Flexibilitate pentru mediul de business

Deși ne raportăm la standarde înalte, știm că nicio afacere nu este la fel ca alta, nicio acțiune de curățenie nu este identică în comparație cu alta. Astfel, asigurăm clienților noști flexibilitate maximă în stabilitarea pachetului de servicii de curățenie pentru operațiunea de curățenie generală. În funcție de necesitățile tale, putem adăuga și alte servicii de curățenie generală Cluj Napoca. Suntem Forbec Services, firma curatenie cluj cu peste 10 ani de experiență și management elvețian. Dincolo de cuvinte și de promisiuni, acționăm eficient, suntem aliații multor companii de succes din zona Cluj atunci când este vorba despre curățenie profesională.

Fie că activezi într-o clădire de birouri sau într-o clădire independentă dedicată companiei tale, avem soluțiile potrivite pentru curățenie generală eficientă. Totul începe cu un contact online sau la telefon, eventual o solicitare de ofertă servicii curățenie Cluj. Mai departe, discutăm, analizăm totul inclusiv la fața locului, alegem împreună cele mai bune modalități de acțiune, așa cum ai nevoie, așa cum dorești.

Pentru că ne pasă de comunitate și de mediul înconjurător, ajutăm și clienții noștri din mediul de business să acționeze responsabil (validând inclusiv politicile moderne de CSR): prestăm servicii de curățenie profesională în Cluj-Napoca și în împrejurimi exclusiv cu soluții ecologice. În plus, avem grijă la consumul de resurse prin acțiune precisă, cu ajutorul unor echipamente profesionale de curățenie de ultimă generație. Cu tehnologie de top și oameni bine pregătiți, orice operațiune de curățenie generală va decurge excelent!

0756 081 784
0742 238 579
L – V: 09:00 – 18:00
S – D: Inchis
OFERTĂ ÎN 60 DE SECUNDE