Curățenie după constructor

Curățenie după constructor Cluj Napoca

Curățenie după constructor Cluj Napoca

Un nou birou amenajat sau o nouă imagine pentru cel deja folosit? Pentru a te bucura cu adevărat de noul spațiu office, ai nevoie de curățenie. Serviciul de curățenie după renovare în Cluj-Napoca este disponibil în special pentru spații de birouri (inclusiv clădiri de birouri), dar și pentru alte tipuri de spații deținute de companii – spații comerciale, spații de producție, spații de depozitare etc.

După ce ai investit semnificativ în amenajarea noul spațiu la nivelul dorit, nu face compromis la capitolul de curățenie! Ai nevoie de o intervenție de curățenie după constructor care să îți asigure rezultate excelente, rapid și fără griji. Curățenia după renovare este un proces complex și sensibil – există multe suprafețe care au nevoie de o curățare riguroasă, uneori cu soluții speciale. Este nevoie de eficiență, cu atenție maximă la detalii, pentru a nu se deteriora suprafețele care necesită curățare.

Soluția pentru curățenie după renovare în Cluj este simplu de explicat: o echipă experimentată, cu know-how în domeniu, parte dintr-o companie de curățenie profesională cu servicii B2B, care va interveni cu un plan eficient, adaptat perfect situației concrete. Desigur, se vor utiliza echipamente profesionale de curățenie plus soluții adecvate.

Curățenie profesională – curățenie după renovare

În ansamblu, privești cu încântare noul spațiu al companiei tale. Însă analizând totul în detaliu, observi că este nevoie de o amplă operațiune de curățenie. Nu este muncă ușoară și este indicat să oferi această misiune unor specialiști, pentru ca totul să decurgă perfect. Știm că uneori pare imposibil să scapi de reziduurile materialelor de construcție, de praful care s-a depus peste tot sau de urmele de vopsea care au ajuns unde nu trebuie.

Echipa de curățenie Forbec Services te ajută să profiți cât mai repede de noul spațiu de lucru. Intervenim rapid, eficient, așa cum trebuie. La standarde europene, oriunde în Cluj-Napoca și împrejurimi. În caz că nu știai, Forbec Services este o firma curatenie cluj cu peste 10 ani de experiență, care are mai nou management elvețian. Soluții exacte, precise, asigurate de către o firmă românească ce are un portofoliu consolidat de clienți companii în zona Cluj.

Ce includem în serviciul de curățenie după constructor?

  • Curățarea, aspirarea și spălarea suprafețelor de ciment, var, vopsea, lipici sau altor resturi
  • Spălarea geamurilor accesibile, pe ambele părți, și a pervazurilor aferente (interior/exterior)
  • Îndepărtarea benzilor rămase pe geamuri, a etichetelor, etc.
  • Curățarea pardoselilor, plintelor, ștergerea ușilor și dezlipirea benzilor de pe tocurile acestora
  • Dezinfectarea atentă a bucătăriei și a grupurilor sanitare, lustruirea gresiei și a faianței
  • Curățarea corpurilor de iluminat, a prizelor și a întrerupătoarelor

În funcție de necesitățile constatate, asigurăm orice alte servicii de curățenie sunt necesare în cadrul pachetului de curățenie după constructor Cluj Napoca. Ne poți spune dacă există cereri speciale sau dacă domeniul de activitate implică anumite rigori aparte. Ne adaptăm, suntem flexibili, aplicăm cunoștințele noastre în funcție de situația concretă. Știm ceea ce dorești: livrarea unui spațiu de birouri 100% curat, impecabil. Depășim așteptările, acționăm cu maximă responsabilitate și implicare. Cel mai probabil, vei dori să colaborezi cu noi și pentru alte servicii de curățenie de întreținere birouri sau curățenie generală.

Firma curatenie Cluj la standarde de top

Nu orice firma curatenie cluj acționează la fel. Bazează-te pe promisiuni susținute cu date concrete. Forbec Services, compania românească ce beneficiază de management elvețian, este una dintre cele mai active și mai dinamice companii de profil din Transilvania și chiar din România. Poți găsi online multe informații despre Forbec Services inclusiv în presa de business și în mari publicații din România. Dacă firma ta activează în zona Cluj, cel mai probabil deja asigurăm servicii de curățenie profesională pentru alte firme cu care colaborezi – furnizori sau clienți. Alătură-te portofoliului nostru de clienți 100% mulțumiți – indiferent de domeniul de activitate al firmei tale, suntem flexibili și acționăm corect și eficient, la prețuri avantajoase.

Misiunea noastră: curățenie profesională în orice situație. Alege Forbec Services pentru curățenie după constructor în Cluj-Napoca și împrejurimi, pentru orice tip de spațiu care are nevoie de curățare după renovare / amenajare. Contactează-ne și echipa noastră va avea grijă ca tu să te bucuri cât mai repede de noul spațiu.

Sfatul nostru: Ai grijă în permanență de noul birou. Spațiul de lucru contribuie pozitiv la succesul afacerii tale. Este vorba de imagine, de confort, de angajați mai încântați, de clienți impresionați. Pe lângă partea estetică, un spațiu de lucru curat înseamnă și sănătate pentru toți oamenii de acolo – echipa ta și clienți / furnizori. Un business de succes începe și continuă cu intervenții de curățenie profesională la cele mai înalte standarde. Fiecare detaliu contează!

0756 081 784
0742 238 579
L – V: 09:00 – 18:00
S – D: Inchis
OFERTĂ ÎN 60 DE SECUNDE