Despre noi

Despre Forbec Services – firmă de curățenie B2B

Cu experiență de peste 10 în domeniul serviciilor de curățenie profesională în Cluj-Napoca și împrejurimi, Forbec Services își concentrează toate resursele pe zona business. Suntem o firmă de curățenie B2B, ne dedicăm 100% clienților din mediul de afaceri, de la IMM-uri la corporații. Știm că succesul într-o afacere pornește de la atenția pe care o acorzi celor mai mici detalii. Când avem grijă de locul în care ne desfășurăm activitățile, și acesta o să aibă grijă de noi.

Firma curatenie Cluj? Ai ajuns la locul potrivit!

Acționăm respectând cele mai bune practici europene în curățenie spații de birouri, curățenie spații comerciale și curățenie industrială. În zona Cluj, suntem un partener de încredere pentru orice companie dornică de performanță, care înțelege importanța externalizării serviciilor de curățenie către o firmă de specialitate, așa cum este Forbec Services. Cu know-how, un bun management al planului de curățenie, flexibilitate și comunicare eficientă, realizăm curatenie cluj la cele mai înalte standarde!

Curățenie întreținere birouri, curățenie generală, curățenie după renovare

Servicii profesionale prestate de o firma curatenie cluj înseamnă curățenie impecabilă pentru spații de afaceri, indiferent că este vorba despre curățenie întreținere birouri, curățenie generală sau curățenie după constructor. Le oferim clienților noștri posibilitatea de a beneficia la maximum de avantajele unui mediu de lucru curat și sănătos. Curățenie care se vede și se simte, curățenie la nivel estetic, care merge mai departe cu partea de dezinfectare suprafețe. Acolo unde oamenii lucrează, este nevoie permanent de curățenie, pentru a exista cadrul perfect pentru performanță în business.

Experiență îndelungată, flexibilitate, curățenie eficientă

Firma de curățenie profesională Forbec Services din Cluj-Napoca pune accent pe eficiență prin două componente de bază de care depind serviciile prestate: oamenii foarte bine pregătiți și echipamentele profesionale. Curățenia eficientă ține de un plan bine pus la punct, dar și de adaptare la orice situație, prin decizii corecte. Mai mult decât un furnizor, suntem un partener pentru clienți din o mulțime de domenii de afaceri, fiecare cu specificul său și nevoile sale aparte. Valorificăm experiența noastră îndelungată, pentru cele mai strălucite rezultate în curățenie birouri și orice alte spații de business în Cluj-Napoca și în zonele apropiate.

Nu doar o altă firma curatenie cluj…

Când cauți online servicii curatenie cluj sau firma curatenie cluj, vei descoperi multe firme de curățenie din Cluj-Napoca ce își promovează serviciile. Alege inspirat, alege un partener dedicat mediului B2B, care investește permanent în echipă, dar și în echipamentele de curățenie profesională. Suntem aici să rămânem conectați la mediul de afaceri din Cluj-Napoca. Despre Forbec Services au scris numeroase publicații de știri și de business din România, locale și naționale. Inovăm mereu, ne dezvoltăm, acționăm responsabil cu respect față de comunitate și față de mediul înconjurător. Numărul mare de clienți cu care colaborăm pe termen lung ne recomandă pentru a iniția noi colaborări pentru preluarea operațiunilor de curățenie birouri sau orice alt tip de curățenie în zona Cluj.

Misiunea:

Scopul nostru este de a oferi servicii de curățenie de cea mai înaltă calitate, precum și un mediu de lucru plăcut pentru clienții și angajații noștri. Ne place să oferim calitate, să lucrăm în echipă și să fim mereu integri.

Viziunea:

Investim mereu în echipă și în implementarea serviciile noastre în acord cu practicile ecologice. Țintim spre excelență și ne actualizăm constant modalitățile de lucru pentru ca partenerii noștri să aibă parte de cele mai bune rezultate.

Trimite-ne un mesaj și spune-ne cu ce te putem ajuta

CONTACTEAZĂ-NE

Protejarea mediului stă și în mâinile noastre. Folosim în permanență produse de curățenie ECO pentru a ne asigura că facem bine atât companiei tale, cât și mediului înconjurător. Astfel, prin produsele de curățat probiotice, conferim companiei tale, un spațiu de lucru curat și sigur.

Ne dorim ca serviciile profesionale de curățenie pe care le oferim să fie cât mai eficiente pentru compania ta. De aceea, ne place să venim cu soluții personalizate în funcție de nevoile partenerilor noștri.

Un mediu de lucru igenizat dă posibilitatea fiecărui angajat să își desfășoare activitățile zilnice în condiții optime, care să îl motiveze să fie performant și în același timp să rămână concentrat.

De asemenea, un parteneriat de lungă durată se construiește prin seriozitate, eficiență și profesionalism – de aceea, noi le considerăm valori esențiale pentru serviciile de curățenie Forbec Services.

servicii profesionale de curățenie

Un singur furnizor, mai multe servicii!

cleaning-staff
Servicii profesionale de curățenie
Oferim companiilor servicii de curățenie profesională, curățenie generală, curățenie industrială și servicii de spălare mochetă sau servicii de curățare după constructor.
gutcafe-parteneri
Servicii Vending – Expresoare, Cafea și Dozatoare de Apă
Împreună cu partenerii noștri de încredere și o echipă profesionistă, vă oferim cafea boabe proaspătă și o gamă largă de expresoare: expresoare tip office, vending și dozatoare de apă.
cleaning
Consumabile
Îți punem la dispoziție o gamă largă de produse de curățenie pentru ca tu să poți avea parte de o curățenie de calitate, oricând ai nevoie.