Despre noi

contact Forbec

Suntem o mână de oameni care și-au dat seama că succesul într-o afacere pornește de la atenția pe care o acorzi celor mai mici detalii. Când avem grjiă de locul în care ne desfășurăm activitiățile, și acesta o să aibă grijă de noi.

Forbec Services oferă servicii profesionale de curățenie, în regim Business2Business. De 10 ani, venim în sprijinul companiilor din Cluj-Napoca și din împrejurimi și le oferim posibilitatea de a beneficia la maximum de avantajele unui mediu de lucru curat și sănătos.

În tot aces timp, am adunat o echipă care are o experiență de peste 10 de ani în domeniu, aproximativ 1500 de clienți și prieteni și mai mult de 400 de birouri curățate. Cel mai important este însă că am putut pune umărul la succesul colaboratorilor noștri.

Misiunea:

Scopul nostru este de a oferi servicii de curățenie de cea mai înaltă calitate, precum și un mediu de lucru plăcut pentru clienții și angajații noștri. Ne place să oferim calitate, să lucrăm în echipă și să fim mereu integri.

Viziunea:

Investim mereu în echipă și în implementarea serviciile noastre în acord cu practicile ecologice. Țintim spre excelență și ne actualizăm constant modalitățile de lucru pentru ca partenerii noștri să aibă parte de cele mai bune rezultate.

Trimite-ne un mesaj și spune-ne cu ce te putem ajuta

CONTACTEAZĂ-NE

Protejarea mediului stă și în mâinile noastre. Folosim în permanență produse de curățenie ECO pentru a ne asigura că facem bine atât companiei tale, cât și mediului înconjurător. Astfel, prin produsele de curățat probiotice, conferim companiei tale, un spațiu de lucru curat și sigur.

Ne dorim ca serviciile profesionale de curățenie pe care le oferim să fie cât mai eficiente pentru compania ta. De aceea, ne place să venim cu soluții personalizate în funcție de nevoile partenerilor noștri.

Un mediu de lucru igenizat dă posibilitatea fiecărui angajat să își desfășoare activitățile zilnice în condiții optime, care să îl motiveze să fie performant și în același timp să rămână concentrat.

De asemenea, un parteneriat de lungă durată se construiește prin seriozitate, eficiență și profesionalism – de aceea, noi le considerăm valori esențiale pentru serviciile de curățenie Forbec Services.

servicii profesionale de curățenie

Un singur furnizor, mai multe servicii!

Servicii profesionale de curățenie
Oferim companiilor servicii de curățenie profesională, curățenie generală, curățenie industrială și servicii de spălare mochetă sau servicii de curățare după constructor.

Servicii Vending – Expresoare, Cafea și Dozatoare de Apă
Împreună cu partenerii noștri de încredere și o echipă profesionistă, vă oferim cafea boabe proaspătă și o gamă largă de expresoare: expresoare tip office, vending și dozatoare de apă.
Află mai multe
Consumabile
Îți punem la dispoziție o gamă largă de produse de curățenie pentru ca tu să poți avea parte de o curățenie de calitate, oricând ai nevoie.