Despre Noi

Despre Noi

Forbec Services a luat ființă din dorința de a oferi companiilor servicii integrate de calitate. Echipa noastră este alcătuită din oameni cu experiență tehnică în serviciile profesionale de curățenie.

Cui ne adresăm?

Tuturor companiilor care doresc să aibă parte de servicii de curățenie de calitate, la prețuri rezonabile. Fie că este vorba de sediul firmei sau de un spațiu industrial sau comercial, garantăm livrarea unui serviciu calitativ. Oferim servicii de curățenie generală, industrială și menținem un nivel ridicat de igienă.

Dispunem de personal bine instruit, asigurăm ustensile și soluții profesionale, totul integrat într-un pachet avantajos pentru client. Știm că un parteneriat de lungă durată se construiește prin seriozitate, eficiență și profesionalism, acesta fiind dezideratul după care ne ghidăm noi activitatea.

Forbec Services oferă servicii profesionale de curățenie, în regim Business2Business. Suntem parteneri cu o companie elvețiană, reprezentând astfel standarde calitative de top în activitatea noastră.

Un singur furnizor mai multe servicii!

Servicii Profesionale
de Curățenie
Oferim companiilor servicii de curățenie profesională, curățenie generală, curățenie industrială și servicii
de spălare mochetă sau întreținere
a nivelului de curățenie.
Oferim companiilor servicii de curățenie profesională, curățenie generală, curățenie industrială și servicii de spălare mochetă sau întreținere a nivelului de curățenie.
Servicii Vending – Expresoare, Cafea și Dozatoare de Apă
Pe lângă divizia de curățenie, împreună cu partenerii noștri de încredere și o echipă profesionistă, vă oferim cafea boabe proaspătă și o gamă largă de expresoare: expresoare
tip office, vending și dozatoare de apă.
Alege pachetul prețurilor atractive!

Pe lângă divizia de curățenie, împreună cu partenerii noștri de încredere și o echipă profesionistă, vă oferim cafea boabe proaspătă și o gamă largă de expresoare: expresoare tip office, vending și dozatoare de apă. Alege pachetul prețurilor atractive!

Consumabile

Oferim companiilor de profil și o gamă vastă de consumabile necesare desfășurării
activității tale în condiții plăcute,
la un preț accesibil.