Curățenie industrială

Curățenie industrială Cluj Napoca

În funcție de necesitățile constatate, asigurăm orice alte servicii de curățenie sunt necesare în cadrul pachetului de curățenie după constructor Cluj Napoca. Ne poți spune dacă există cereri speciale sau dacă domeniul de activitate implică anumite rigori aparte. Ne adaptăm, suntem flexibili, aplicăm cunoștințele noastre în funcție de situația concretă. Știm ceea ce dorești: livrarea unui spațiu de birouri 100% curat, impecabil. Depășim așteptările, acționăm cu maximă responsabilitate și implicare. Cel mai probabil, vei dori să colaborezi cu noi și pentru alte servicii de curățenie de întreținere birouri sau curățenie generală.

Firma curatenie Cluj la standarde de top

Nu orice firma curatenie cluj acționează la fel. Bazează-te pe promisiuni susținute cu date concrete. Forbec Services, compania românească ce beneficiază de management elvețian, este una dintre cele mai active și mai dinamice companii de profil din Transilvania și chiar din România. Poți găsi online multe informații despre Forbec Services inclusiv în presa de business și în mari publicații din România. Dacă firma ta activează în zona Cluj, cel mai probabil deja asigurăm servicii de curățenie profesională pentru alte firme cu care colaborezi – furnizori sau clienți. Alătură-te portofoliului nostru de clienți 100% mulțumiți – indiferent de domeniul de activitate al firmei tale, suntem flexibili și acționăm corect și eficient, la prețuri avantajoase.

Misiunea noastră: curățenie profesională în orice situație. Alege Forbec Services pentru curățenie după constructor în Cluj-Napoca și împrejurimi, pentru orice tip de spațiu care are nevoie de curățare după renovare / amenajare. Contactează-ne și echipa noastră va avea grijă ca tu să te bucuri cât mai repede de noul spațiu.

Sfatul nostru: Ai grijă în permanență de noul birou. Spațiul de lucru contribuie pozitiv la succesul afacerii tale. Este vorba de imagine, de confort, de angajați mai încântați, de clienți impresionați. Pe lângă partea estetică, un spațiu de lucru curat înseamnă și sănătate pentru toți oamenii de acolo – echipa ta și clienți / furnizori. Un business de succes începe și continuă cu intervenții de curățenie profesională la cele mai înalte standarde. Fiecare detaliu contează!

Ce includem în serviciul de curățenie industrială?

  • Îndepărtarea mucegaiului
  • Aspirare industrială
  • Spălarea pardoselilor din hale cu ajutorul mașinilor industriale
  • Utilizarea sigură a produselor chimice

Evident, în funcție de necesitățile tale, putem adăuga și alte servicii de curățenie industrială Cluj Napoca. Totul pentru clienți 100% mulțumiți!

În procesul de curățenie industrială folosim produse compuse din solvenți și substanțe chimice pentru a obține cele mai bune rezultate. De aceea, ne instruim constant echipa cu privire la realizarea unui serviciu sigur și eficient. Ținem cont de ecologie și căutăm să acționăm responsabil pentru protejarea mediului înconjurător. Pentru fiecare situație, ne adaptăm la specificul de business al clientului. Știm cât de importantă este comunicarea, de aceea avem o relație deschisă, flexibilă, facem alegeri împreună.

Credem în continuitate, în parteneriate pe termen lung. Descoperă oferta de curățenie industrială de la Forbec Services, solicită astăzi o ofertă dedicată. În cadrul unei discuții, stabilim împreună toate detaliile. Realizăm propria analiză la fața locului, pentru a discuta concret și pentru a oferi cele mai bune soluții de curățenie profesională la capitolul de curățenie industrială în Cluj-Napoca și în împrejurimi.

0756 081 784
0742 238 579
L – V: 09:00 – 18:00
S – D: Inchis
OFERTĂ PERSONALIZATĂ