Alătură-te și tu echipei Forbec Services!

Suntem siguri că succesul unei companii depinde în mare măsură de oameni, de resursele umane, dincolo de orice alte resurse! La Forbec Services, acordăm maximă atenție procesului de selecție angajați servicii curatenie Cluj, pentru ca echipa noastră să fie una mereu consolidată, cu oameni dornici de muncă eficientă într-un mediu plăcut, în beneficiul clienților noștri. Indiferent dacă ai sau nu experiență în domeniul serviciilor de curățenie profesionale, putem discuta despre oportunitatea de a dezvolta o carieră alături de noi.

Oportunități de carieră la firma curatenie Cluj

Ai nevoie înainte de toate de dorință de lucru, implicare, deschidere, capacitate de a comunica și de a lucra în echipă, seriozitate în a îndeplini toate sarcinile. Ca și noi, vei privi în urmă cu mândrie la finalul unei zile de muncă, știind că activitatea ta s-a reflectat în servicii de curățenie de care clienții noștri sunt deplin mulțumiți! Un loc de muncă plătit corect, unde să te simți parte dintr-o echipă solidă, condusă de lideri implicați activ – dacă ești în căutare de un astfel de job și te tentează domeniul de curățenie profesională, inițiază discuția cu Forbec Services, firmă de curățenie Cluj cu activitate de peste 10 ani! Seriozitate, profesionalism, perspective de dezvoltare pe piața de curățenie B2B din Cluj-Napoca și împrejurimi.

Joburi servicii curățenie în Cluj-Napoca

Lucrăm doar cu clienți de tip business, adică firme de toate dimensiunile, din diverse domenii de activitate. Prestăm servicii de curățenie întreținere birouri, curățenie generală, curățenie după renovare, dar și nișe aparte precum curățenie industrială. Credem în relații pe termen lung, cu respect reciproc. La Forbec Services nu există șefi, ci lideri dornici să își conducă echipele spre performanță. Investim în echipamente profesionale și soluții de curățenie ecologice, din respect pentru clienți, angajați și comunitate, protejând inclusiv mediul înconjurător.

Locuri de muncă la Forbec Services, firmă de servicii profesionale de curățenie

Mereu avem pregătit un loc pentru persoane ce doresc să se dezvolte în cadrul companiei noastre. Aplică online la posturile disponibile!

Operator servicii curățenie Cluj

Muncă manuală și cu echipamente profesionale de curățenie – iată activitatea noastră principală. Ai experiență în servicii curățenie? La noi, vei ajunge la un nivel superior. Pregătim atent personalul și îi oferim cele mai bune oportunități de dezvoltare. La firma de curățenie Cluj Forbec Services, munca este cu adevărat răsplătită. Creștem împreună, ne dezvoltăm alături de clienții noștri din mediul de afaceri. Mare parte din activitatea de curățenie se desfășoară în spații de birouri, clădiri de birouri moderne, în condiții de lucru foarte plăcute.

Agent de vânzări firmă de curățenie B2B

Ai experiență în vânzări? Domeniul sales pe nișa de servicii B2B te atrage? Vrei să deschizi un nou capitol în cariera ta? Alege să colaborezi cu Forbec Services. Chiar vei avea suport pentru atragerea de noi clienți, căci oferim servicii de cea mai bună calitate către IMM-uri și corporații din Cluj-Napoca și împrejurimi. Dincolo de satisfacțiile financiare, vei avea mulțumirea de a oferi companiilor acces la servicii pe măsura nevoilor acestora – servicii premium de curățenie Cluj, la preț corect.

OPERATOR CURĂȚENIE

Disponibil

AGENT VÂNZĂRI

Disponibil

OFFICE MANAGER

Disponibil

Completeaza formularul de mai jos

CAPTCHA image

This helps us prevent spam, thank you.