Curățenie de întreținere birouri

Servicii curățenie birouri Cluj-Napoca

Spațiul de lucru are nevoie de curățenie regulată, iar cele mai multe firme, indiferent de domeniul de activitate, presupun inclusiv spații de birouri. Echipa Forbec Services are grijă ca orice spațiu de tip office să fie în permanență curat și aerisit, astfel încât tu și echipa ta să beneficiați de zile productive și fericite.

Curățenie birouri în ritmul firmei tale

Fiecare companie este diferită, are particularitățile sale în modul de desfășurare a activității, iar de aceste elemente depinde nevoia concretă de curățenie birouri. Ne adaptăm 100% flexibil în funcție de ritmul firmei tale, acționând așa cum se dorește. În funcție de mărimea echipei, de activitățile propriu-zise, de traficul general, de dimensiunea spațiului și de alte detalii, ne concentrăm resursele pentru a presta servicii curățenie cluj la modul ideal! Vom realiza curățenia de întreținere la birou chiar zilnic sau săptămânal, în funcție de nevoile tale. Setăm împreună frecvența de curățenie birouri, precum și toate componentele pachetului nostru de servicii.

Eficiență maximă în curățenie birouri Cluj

În Cluj-Napoca și împrejurimi, acționăm mereu eficient, grație managementului foarte bun al curățeniei. Avem know-how și experiență necesare pentru a ne adapta la fiecare situație, știm cum să realizăm curățenie birouri Cluj foarte bine și foarte rapid! Timpul este valoros nu doar pentru noi, dar și pentru client – orice firmă își dorește o echipă de curățenie care acționează repede, dar fără compromis – deci 100% eficient. Fără să perturbăm activitatea din spații de birouri, lăsăm în urmă spații impecabile, dezinfectate, care arată și se simt curate!

Folosim aparatură modernă, tehnologie profesională la standarde europene în materie de curățenie profesională în spații de business. Echipamentele ne ajută să realizăm curățenia eficient, într-un timp scurt. Nu ne vei vedea prea mult prin preajmă, dar vei simți imediat diferența după ce acționăm. Știm care sunt cerințele în mediul de business, îndeplinim așteptările și chiar le depășim.

Soluții ecologice, pentru curățenie responsabilă și acțiuni sustenabile

O altă promisiune fermă: utilizăm produse ECO, prietenoase cu mediul înconjurător, pentru că vrem să facem cât mai mult bine împreună. Politica de responsabilitate socială corporativă a firmei tale va fi validată cu siguranță de acțiunile noastre, pentru afaceri sustenabile. Ne pasă de comunitate, de planetă, pentru binele nostru comun. Se poate realiza curățenie profesională cu soluții ecologice? Desigur, inițiază comunicarea cu noi și îți prezentăm orice detalii legate de modul nostru de acțiune pentru curățenie profesională responsabilă.

Forbec Services este o firma curatenie cluj pe care te poți baza în orice moment pentru servicii profesionale de curățenie în zona Cluj. În spații office, asigurăm întreținere curățenie birouri, adică servicii regulate de curățenie pentru menținerea spațiilor permanent la un nivel de curățenie adecvat unor astfel de zone de afaceri.

Spații de birouri mai curate, mediu de lucru mai plăcut, productivitate mai mare

În spațiile de birouri interacționează cel puțin echipele de management ale companiei, echipele care fac totul să funcționeze. Protejează sănătatea fiecărui angajat și oferă tuturor premizele muncii în bune condiții, într-un spațiu care arată și se simte curat, cu adevărat igienizat și dezinfectat. Un mediu de lucru curat și plăcut poate crește concentrarea angajaților și poate astfel aduce mai multă performanță în business. În multe clădiri de birouri există inclusiv săli de întâlniri, se interacționează cu parteneri, clienți de top, furnizori, se fac interviuri de angajare etc. Este absolut necesar ca impresia acestor oaspeți să fie una cât mai bună despre firma în cauză, iar partea de curățenie este desigur esențială!

Ce includem în serviciul de curățenie birouri?

 • Aspirarea pardoselilor / mochetelor
 • Spălarea pardoselilor (gresie, parchet, etc.)
 • Ștergerea și desprăfuirea mobilierului
 • Desprăfuirea aparatelor electronice
 • Spălarea veselei (dacă este cazul)
 • Ștergerea obiectelor electrocasnice
 • Golirea și curățarea coșurilor de gunoi și schimbarea sacilor menajeri
 • Evacuarea gunoiului în locurile amenajate
 • Măturarea și spălarea teraselor și a scărilor de la intrare
 • Aerisirea și odorizarea încăperilor

În serviciul de curățenie birouri adaugăm și curățarea grupurilor sanitare:

 • Curățarea și dezinfectare WC-urilor și ale obiectelor sanitare
 • Evacuarea gunoiului menajer
 • Curățarea oglinzilor

În funcție de necesitățile companiei pe care o reprezinți, putem adăuga și alte servicii de curățenie birouri Cluj Napoca.

În echipa Forbec Services există doar oameni bine instruiți pentru curățenie în spații de birouri, care își fac foarte bine treaba și care au mereu o atitudine profesională chiar și în interacțiunile minime cu echipa ta. Pentru curățenie birouri, ai nevoie de o firmă de încredere, căci zona office este în multe cazuri motorul unei companii, zona ce ține de intimitatea afacerii respective.

Firma de curățenie profesională Forbec Services din Cluj-Napoca are capacitatea de a oferi servicii de întreținere curățenie birouri, pe baza unui contract lunar, în spații office de orice dimensiune, pentru IMM-uri și corporații. Cauți o firma de curatenie cluj? Alege inspirat, alege relații de business pe termen lung – Forbec Services, mai mult decât un simplu furnizor, un partener, un aliat de încredere

0756 081 784
0742 238 579
L – V: 09:00 – 18:00
S – D: Inchis
OFERTĂ ÎN 60 DE SECUNDE