Spălare mochetă

spălare mochetă Cluj Napoca

Spălare mochetă Cluj Napoca

Mochetele reprezintă unul dintre cei mai buni aliați ai biroului tău. Acestea creează un mediu de lucru confortabil și oferă o notă de profesionalism. Însă în lipsa unei curățări regulate, mochetele absorb bacterii și murdărie, eliminând astfel din beneficiile acestora.

De ce serviul de spălare mochetă?

De cele mai multe ori, aspirarea lor nu este de ajuns. Noi recomandăm ca mochetele să fie curățate periodic: de minim 2 ori pe an în cazul spațiilor cu trafic redus sau chiar trimestrial sau lunar în spațiile foarte circulate.

Ce includem în serviciul de spălare mochetă?

  • Spălare mochetă cu spumă uscată – cu ajutorul monodiscului și al periilor adecvate. Mocheta se va usca într-un timp foarte scurt după curățare, deci e o soluție foarte bună pentru mochetele de trafic.
  • Spălare mochetă prin injecție-extracție – atât pentru covoarele mai pretențioase, lucrate manual sau cu fir mare, cât și pentru mochetele și covoarele foarte murdare.

În funcție de necesitățile tale, putem adăuga și alte servicii de spălare mochetă Cluj Napoca.

Sfat: Știm că unele dimineți pot fi mai neplăcute, dar dacă scapi ceașca de cafea pe mochetă, noi sugerăm să o cureți în cel mai scurt timp.

0756 081 784
0742 238 579
L – V: 09:00 – 18:00
S – D: Inchis
OFERTĂ ÎN 60 DE SECUNDE