Servicii curatenie Cluj
Forbec Services în Cluj-Napoca și împrejurimi

servicii curatenie cluj

Cauți servicii curatenie cluj? Ai ajuns la locul potrivit! Forbec Services este o companie B2B, cu management elvețian, fondată în Cluj-Napoca, dedicată firmelor din România, de la IMM-uri la corporații, din toate domeniile de afaceri. Oferim servicii curățenie profesională la preț avantajos, înglobând rețeta de succes: echipă bine pregătită + echipamente profesionale + soluții eficiente, ecologice + un bun management, bazat pe know-how + comunicare & flexibilitate.

Descoperă gama noastră de servicii de curățenie profesională, adresată tuturor companiilor din zona Cluj

Curățenie de întreținere birouri
Orice spațiu de tip office are nevoie de curățenie de întreținere în mod regulat. În funcție de dimensiunile spațiului, de numărul de angajați și de alte particularități ale domeniului de activitate se poate decide ritmul necesar pentru prestarea serviciilor de curățenie de întreținere birouri Cluj. Suntem atenți la toate detaliile, pentru curățenie păstrată impecabil mereu, așa cum este normal în orice spațiu office – în clădiri de birouri sau în spații independente. Zilnic, săptămânal sau în orice ritm se dorește, adaptam serviciul la nevoile clientului. Totul este flexibil, avantajos, eficient. Curățenie cluj fără compromis, de fiecare dată! Află mai multe despre ceea ce includem în serviciul de curățenie birouri și beneficiază de contextul ideal pentru productivitate maximă a echipei tale, zi de zi!
Curățenie generală
Există momente în care este nevoie de o curățenie mai amplă la birou, iar serviciul de curățenie generală de la Forbec Services din Cluj-Napoca este soluția perfectă! De la spălare mecanizată a pardoselilor și a mochetei până la spălare geamuri și curățare în detaliu a mobilierului, ușilor, prizelor, întrerupătoarelor și chiar corpurilor de iluminat, putem include în pachetul de curățenie generală exact ceea ce este necesar. Fiecare spațiu are particularitățile sale, iar flexibilitatea este unul dintre atuurile firmei noastre de curatenie cluj. Curățenie generală înseamnă curățare și dezinfectare, cu soluții eficiente. Managementul curățeniei va fi implementat rapid și simplu prin prisma intervenției echipei Forbec Services în orice spațiu de business din zona Cluj!
Curățenie după constructor
Resturi de la materiale de construcție, praf, urme de vopsea – și acestea fac parte din orice proces de renovare. Dacă ai reamenajat un spațiu de birouri, știi că nu îl poți utiliza în mod adecvat decât după o operațiune de curățenie complexă. Serviciul de curățenie după constructor de la Forbec Services este perfect pentru a fi solicitat după orice renovare. Cu echipamente profesionale, soluții speciale și o echipă foarte experimentată, fiecare detaliu va fi atent analizat pentru ca rezultatul să fie unul strălucitor. Doar așa, renovarea va fi cu adevărat una de succes. Pentru un start corect, alege acest serviciu curățenie cluj de mare utilitate în unele momente. Acționăm responsabil, fără riscuri de a degrada suprafețe sensibile. De la îndepărtare moloz și până la curățenia de precizie, totul este asigurat în cele mai bune condiții.
Curățenie industrială
Fabrici, hale industriale, depozite și diverse spații logistice de producție / depozitare au nevoie de curățenie specializată. Serviciul nostru de curățenie industrială este perfect adaptat la cerințele aparte ale acestor tipuri de clădiri. Știm că buna funcționare a proceselor de business și a aparaturii specializate depinde inclusiv de întreținerea curățeniei. Răspundem cu succes oricăror provocări în zona Cluj, în spații industriale. Acționăm cu echipamente profesionale și soluții extrem de eficiente. Analizăm atent fiecare situație în parte și stabilim împreună cu clientul toate procedurile necesare. Experiența ne ajută să prestăm în siguranță și cu deplin succes servciul de curățenie industrială pentru clienți din orice domenii de activitate.
Alpinism utilitar
Pentru curățenie în locuri greu accesibile, oferim servicii de curățenie profesională bazate pe alpinism utilitar. Respectând toate măsurile de siguranță, cu personal specializat, experimentat, asigurăm servicii de alpinism utilitar Cluj Napoca în cele mai bune condiții. Curățare și mentenanță fațade, reabilitare și vopsire orice fel de clădiri, acoperișuri, structuri speciale, montare panouri sau alte elemente și diverse servicii suplimentare pot fi solicitate de la Forbec Services. Ducem curățenia oricât de sus, pentru servicii curatenie cluj mereu la înălțime!
Splălare mochetă
Practice și confortabile, adesea utilizate în spații de birouri, mochetele au nevoie de o întreținere adecvată. Mochetele absorb bacterii și murdărie, deci trebuie spălate periodic, pe lângă aspirarea regulată din cadrul serviciilor de întreținere curățenie birouri / curățenie generală spații birouri. În funcție de trafic, poate fi nevoie de splălare mochetă cluj la un anumit interval de timp. Firma de curățenie profesională Forbec Services din Cluj-Napoca asigură atât spălare mochetă cu spumă uscată, cât și spălare mochetă prin injecție – extracție. În funcție de necesități, acționăm așa cum trebuie pentru orice fel de mochetă.
Întreținere spații verzi
Ne dorim să oferim clienților noștri servicii complete de curățenie, astfel că, la cerere, asigurăm chiar și servicii întreținere spații verzi. Tuns gazon sau gard viu, toaletare arbori și arbuști, irigații, plantări, adunat frunze – prestăm serviciile necesare pentru ca spațiile verzi să își îndeplinească perfect scopul ecologic, fără compromis la partea de aspect. Foarte plăcute și utile în zone de afaceri, spațiile verzi aduc multe beneficii pentru angajați și chiar comunitate. Să fim responsabili împreună, cu o estetică impecabilă a spațiilor verzi. În Cluj-Napoca, cu multă pasiune, pentru clienții noștri de servicii de curățenie profesională.
Curățare piatră naturală
Asigurăm spălare și curățare piatră naturală în zona Cluj, fie că vorbim despre pardoseli, pereți sau suprafețe decorative. Astfel de materiale moderne au multe avantaje, dar sunt dificil de curățat. Identificăm tipurile de piatră naturală și tipurile de murdărie, apoi alegem metoda de curățare potrivită pentru fiecare context. Curățare piatră naturală în cele mai bune condiții, cu profesionalism, prin Forbec Services!
Curățare pardoseli dure
Pentru curățare pardoseli din gresie, beton, șapă elicopterizată, rășini epoxidice, parchet laminat sau tarchet, apelați cu încredere la firma noastră de servicii curățenie cluj! Curățenie profesională, inclusiv pentru pardoseli dure. În orice spații de afaceri, inclusiv în cele industriale, asigurăm curățenie adecvată, pentru aspect plăcut și siguranță maximă în folosirea respectivelor suprafețe.
Curățare parcări
Curățenia în parcări este o necesitate pentru orice companie, indiferent că ne referim la parcare interioară sau parcare exterioară. Parcarea reflectă imaginea companiei pentru angajați, clienți și colaboratori, în plus curățenia în parcare elimină multiple riscuri de incidente. Condițiile meteo și traficul mașinilor determină reziduuri și murdărie, iar suprațele au oricum nevoie de întreținere pentru a rezista în bune condiții estetice cât mai mult timp. Asigurăm curățare parcări, un element din gama de servicii de curățenie profesională, ca firmă de curățenie Cluj-Napoca și împrejurimi.