Forbec Services

Servicii profesionale de curățenie pentru companii

OFERTĂ ÎN 60 DE SECUNDE

Forbec Services

Personalizăm ofertele în funcție de compania ta!

OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Ce servicii de curatenie oferim in Cluj?

Știm cât de multe beneficii aduce un mediu mereu curat pentru compania ta. La Forbec Services, îți venim în ajutor cu servicii de curatenie profesionale variate în Cluj. Poți conta pe noi pentru servicii de curățenie birouri, curățenie generală, spălare mochete sau curățenie după constructor.

Cine suntem?

La fel ca în prestarea serviciilor de curățenie profesională, suntem eficienți și în comunicare. Așadar, o spunem din start, ca o promisiune sinceră, un angajament ferm pe care îl facem fiecărui client: ne vom dedica total oferirii de servicii de curățenie la cele mai înalte standarde, în orice spațiu de business – curățenie spații birouri, curățenie industrială, curățenie spații comerciale.

În același timp, suntem atenți la cele mai mici detalii, căci știm că succesul în afaceri ține de astfel de amănunte. În spațiile de business în care acționăm pentru servicii curățenie cluj, clienții noștri se pot concentra pe dezvoltarea afacerilor, în timp ce echipa noastră asigură cadrul perfect de curățenie, pentru o bună imagine a companiilor respective și pentru protejarea sănătății angajaților și colaboratorilor acestor companii.

Externalizarea serviciilor de curățenie către o firmă profesională de curățenie B2B aduce avantaje certe la nivel de rezultat, dar și financiar – cost predictibil, fix, foarte avantajos, cu posibilitate de solicitare oricând extraopțiuni în mod flexibil, de exemplu curățenie generală pe lângă cea de întreținere sau curățenie după constructor, după renovare.

Este clar că igienizarea frecventă a spațiului de lucru consumă resurse de timp și energie, deci a aloca această misiune către un partener de încredere, precum Forbec Services, este cea mai bună opțiune de business pentru orice companie – de la IMM-uri la corporații.

De ce Forbec Services, firma de curățenie B2B din Cluj-Napoca? Dornici de a ne dezvolta continuu și de a atinge excelența în curățenie cluj, ne-am împrietenit cu o companie elvețiană și ne-am însușit standarde calitative de top. De mai mult de 10 ani, venim în sprijinul companiilor din Cluj-Napoca și din împrejurimi și le oferim posibilitatea de a beneficia la maximum de avantajele unui mediu de lucru curat și sănătos.

Avem rețeta câștigătoare: echipă solidă, bine instruită și experimentată + echipamente profesionale + soluții ecologice + un bun management + comunicare & flexibilitate. Știm că timpul este vital pentru orice business, așadar poți solicita rapid o ofertă online pentru curățenie cluj, cu răspuns în 60 de secunde. Suntem la dispoziție și prin email sau la telefon, mereu aproape de clienți, comunicăm rapid, eficient, apoi acționăm precis, pentru rezultate impecabile în materie de curățenie profesională.

Ca firmă de curățenie în Cluj, vă oferim:

  • Spații de lucru curate și angajați fericiți
  • Personal tehnic calificat
  • Experiență cumulată > 3 decenii Partition Glass
  • Servicii profesionale de top
  • Customer service garantat
  • Rapiditate și disponibilitate

+ Colaborare prietenească, flexibilă, dar fără compromis la partea de seriozitate în acțiune!

Iată pașii pe care îi vom parcurge împreună înainte să batem palma pentru servicii curatenie cluj:

1.

Solicită oferta online

Apasă butonul Solicită oferta, completează formularul și vei primi oferta dedicată în maximum 60 de secunde!

2.

Te contactăm

În scurt timp, te contactăm pentru a discuta pe baza ofertei transmise și pentru a stabili împreună toate detaliile cu privire la cerințele și dorințele tale.

3.

Personalizăm serviciile

Primești soluții și recomandări bazate pe experiența noastră, dar adaptate perfect nevoilor tale. Serviciile noastre de curățenie profesională în zona Cluj sunt optimizate pentru eficiență maximă, deci personalizate fiecărui client. Suntem flexibili, pentru o potrivire perfectă!

4.

Devenim colaboratori

Începem colaborarea și uiți de grijile curățeniei. Oferim servicii curatenie cluj la cele mai înalte standarde profesionale! Curățenie birouri sau orice alt tip de curățenie profesională – mereu fără compromis! Mai mult decât un simplu furnizor, Forbec Services este un partener de încredere pe termen lung pentru compania pe care o reprezinți!

1.

Beneficiezi de servicii profesionale de top

Utilizăm produse de cea mai înaltă calitate și acordăm atenție sporită tutuor nevoilor clienților noștri. Compania ta va avea parte de curățenie profesională de top, căci fiecare detaliu al acțiunilor noastre este gândit pentru a asigura curățenie impecabilă. Oameni, echipamente, management corect – totul pentru servicii curățenie cluj în spații de birouri sau orice alte spații de afaceri!

2.

Avem grijă de natură împreună

Ne pasă cu adevărat de mediul înconjurător, astfel încât nu dorim să avem un impact negativ când realizăm serviciile de curățenie profesională. Toate produsele utilizate de Forbec Services sunt prietenoase cu mediul. Urmăm cele mai bune practici în domeniu la nivel european, știm în același timp că tehnicile asociate serviciilor de curățenie pot completa grija clienților noștri, companii pentru partea de responsabilitate socială corporativă. Ne bazăm întreaga gamă de servicii pe oferirea celor mai bune soluții, atât pentru tine, cât și pentru natură!

3.

Ești mereu în siguranță

Serviciile noastre vin la pachet cu o poliță de asigurare a bunurilor pentru ca tu să fii mereu protejat de eventualele riscuri. Încă o dovadă de profesionalism, faptul că acționăm responsabil, 100% precis, pentru servicii curatenie cluj absolut fără compromis! Curățenie în Cluj-Napoca și împrejurimi, mereu la cele mai înalte standarde.

4.

La dispoziția ta, o echipă cu experiență de foarte mulți ani

Personalul nostru este calificat și instruit în rezolvarea problemelor tehnice, având zeci de ani de experiență cumulată. Echipele de curățenie sunt formate astfel încât să existe mereu un echilibru între tinerețe și experiență. Oameni onești, dedicați, bine pregătiți, pentru a rezolva totul așa cum este de așteptat sau chiar peste așteptări! De la personalul de curățenie până la cel care coordonează managementul serviciilor de curățenie de la distanță, tot personalul nostru are experiență adecvată, pentru ca totul să decurgă cât mai aproape de perfecțiune!

servicii de curatenie
servicii de curatenie

Servicii de curatenie Cluj

Viața este prea scurtă pentru a-ți curăța singur biroul

Testimoniale

Parteneri